O poveste de basm pentru întreaga familie

“Esther şi Regele” face parte dintr-o miniserie de povestiri, “Liken Bible Series”, unde fiecare film are în centru câte un copil din epoca modernă care trebuie să facă faţă unei provocări. Un părinte, profesor sau prieten spune copilului o povestire din Scriptură pentru a-l ajuta. Şi astfel vedem cum în imaginaţia lui ia naştere această povestire.

Miniseria este dedicată întregii familii deoarece aduce la viaţă povestiri din Biblie, redate din perspectivă imaginaţiei unui copil.

“Liken Bible Series” sunt pline de muzică, dans, decoruri şi costume inedite care abordează balade pline de sensibilitate. Nu lipsesc nici momentele comice care se termină întotdeauna cu un mesaj plin de semnificaţie.
Aceste filme sunt reunite sub denumirea de Liken în mod sugestiv, deoarece ele ne arată cum o poveste din Scriptură poate fi comparată şi adaptată situaţiilor cu care ne confruntăm în timpurile noastre,( liken= a compara) Isus foloseşte acest cuvânt în Evanghelia după Matei în capitolul 7.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

“Esther şi Regele” se concentrează asupra Ameliei care vrea să-şi convingă majordomul să meargă la biserică împreună cu ea, iar mama ei îi va spune povestea lui Esther din Biblie.

Esther este interpretată de frumoasa şi talentata Summer Naomi Smart. În afară de povestea atât de captivantă pentru copii şi pentru cei mari, în film se pot asculta câteva cântece extrem de frumoase ca "What Would I Give," "Can you Love Mem" şi "It’s Great to Be The King To Be”.