Răul se află în fiecare din noi şi poate căpăta forma unei persoane!

Dualitatea omului, surprinsă de scriitorul Robert Louis Stevenson în nuvela gotică "The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde" a constituit în mod constant subiect de film de-a lungul timpului. Peste 50 de ecranizări au fost făcute până în prezent.

Ultima versiune a nuvelei, regizată de scenaristul şi regizorul John Carl Buechler aduce povestea în mijlocul secolului 21, finalul ei fiind la fel de schizofrenic ca Jekyll însuşi.

Lucrând pentru Carew Enterprises, Dr. Henry Jekyll descoperă o cale de a vindeca bolile de inimă. Din lipsă de fonduri, Jekyll se hotărăşte să încerce serul pe propia persoană, având un singur efect secundar: se transformă în răuvoitorul dl.Hyde.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Instinctele

domnului Hyde îl poartă în curtea colegiului din apropiere, unde omoară tinerele pentru a-şi potoli setea de sânge. Pe urma lui, se află detectivul Utterson, care la început, a crezut că toate aceste crime sunt făcute de către un animal. Însă, curând el începe să prindă nişte piste care duc la un anume dr. Jekyll şi la asistentul său de laborator, dl.Hyde.