Demonul nu a fost niciodată mai seducător ca acum...

În cea de-a patra serie "Wishmaster", Djinn îşi dezlănţuie dragosea şi trei dorinţe aspura unei noi victime pe nume Lisa.

Frăţia demonului se va ridica din flăcările iadului în curând. Dacă ce-a de-a treia dorinţă ar fi împlinită, omenirea ar trebui să fie pregătită pentru Apocalipsă. Trezit, încă o dată la viaţă, respingătorul Djinn se întoarce pentru a lua viaţa mai multor victime nevinovate.

Pentru a evita dezlănţuirea frăţiei demonului, Lisa trebuie să găsească o cale pentru a-l distruge pe Djinn şi pentru a împiedica ca profeţia să fie împlinită.



Lisa Burnley este propietara unui butic şi locuieşte împreună cu iubitul ei Sam, care a devenit foarte ursuz după un accident de motocicletă. Avocatul lui Sam, Steven, se îndrăgosteşte de Lisa. Demonul posedă trupul lui Steven şi încearcă să o seducă.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”