O poveste emoţionantă, în care comedia şi dragostea adevărată se împletesc pentru a îndeplini visul unei tinere de a ajunge cunoscută prin muzică.

"Coyote Ugly" înfăţişează aventura unei tinere, venită în marele oraş, pentru a-şi făuri o carieră în muzică.

După ce îşi lasă tatăl atât de protector şi un cămin în suburbii, pentru a-şi îndeplini un vis, Violet îşi dă seama că drumul spre glorie nu este deloc presărat cu flori. În timp ce îşi înregistrează propiile melodii, tânăra încearcă să-şi găsească un producător, dar şi o slujbă deoarece a rămas fără niciun ban.

Încearcă chiar să îşi cânte propiile piese, într-un bar, însă frica de a apărea în public o paralizează şi nu reuşeşte să îşi stăpânească emoţiile.

În timp ce colindă străzile pentru a-şi vinde albumul, Violet crede că a întâlnit omul potrivit în persoana lui Kevin, pe care îl crede managerul unui club, când de fapt e doar bucătar. Însă acesta devine cel mai mare fan al muzicii ei şi o ajută să-şi îndeplinească marele vis.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

În ciuda nenumăratelor refuzuri, Violet încearcă să se concentreze serios pe muzica ei.

Se angajează la un bar, Coyote Ugly, unde managerul este o mână de fier. În acest moment, tânăra prinde curaj şi iese din carapacea ei, punându-şi în valoare sex-appeal-ul şi vocea. Însă nu îşi dă seama că nu a devenit nimic mai mult decât o barmaniţă în culmea gloriei, riscând să-şi piardă slujba, tatăl, dragostea adevărată şi şansa de a-şi urma propiul vis.

"Aceasta este o poveste despre vise”, mărturiseşte producătorul Jerry Bruckheimer.
Este vorba despre depăşirea tuturor obstacolelor pentru a-ţi îndeplini ţelul. "Cu voinţă şi mult suflet, oricine îşi poate îndeplini marile dorinţe", mai spune producătorul.