Organizaţiile criminale americane şi cele nipone n-au fost niciodată în relaţii prea amiabile. Dar atunci când Gary Daniels intră în afacerile murdare puse la punct de cele două tabere, eliminarea lui se transformă într-o adevărată misiune sinucigaşă!

Sub regia lui Talon Hsu, Gary Daniels îţi arată cum poţi rămâne în picioare atunci când te afli la un pas de moarte!

Într-un film de acţiune, scenariul este mai puţin important decât evenimentele care-ţi trec prin faţa ochilor, pe micul ecran. Iar când în recuzita de cascadorii şi personaje ai yakuza, arme de foc, explozii şi clişee fatale, acţiunea rămâne principalul ingredient al unei seri excepţionale!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Fii

alături de Gary Daniels, într-o luptă corp la corp cu membrii celei mai temute organizaţii criminale din Japonia şi află cum poţi rămâne în picioare atunci când eşti la un pas de moarte! Regizorul Talon Hsu a colaborat cu o echipă de cascadori niponi adusă special la Hollywood, pentru a realiza şi a coordona cât mai bine scenele de luptă din acest film.