O crimă care se vrea a fi perfectă este rezolvată de micii detectivi care îi descoperă defectele ca nişte poliţişti adevăraţi

Un muzician celebru, profesor şi cântăreţ de operă, este acuzat de furt intelectual de una din studentele sale. La gândul că reputaţia sa ar fi în pericol, profesorul o ucide pe studentă într-un acces de furie.

Vecinii lui mai mici, fraţii Billy şi Kade văd scena oripilantă şi o alertează pe mama lor, dar aceasta nu numai că nu îi crede, dar îi pedepseşte pentru că nu sunt în pat la o asemenea oră târzie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Puştilor nu le rămâne decât alternativa de a rezolva singuri cazul.

Astfel micii detectivi pun la punct un plan cu scopul de a-l da în vileag pe profesor. Pentru a dovedi fapta trebuie să găsească mai întâi cadavrul. Operaţiunea se anunţă dificilă, mai ales că profesorul îşi pregăteşte un alibi şi bănuieşte că micuţii sunt pe urmele sale.