"Read It and Weep,", inspirat din popularul roman, "How My Private, Personal Journal Became a Bestseller," prezintă reţeta sigură a succesului.

Jamie este boboc de liceu, o fată complet lipsită de sex-appeal, care îşi trăieşte fiecare zi împreună cu alter-ego-ul ei cât se poate de picant, Isabella.

Jamie este complet devotată jurnalului ei, caietul în care îşi scrie toate părerile şi în care dă frâu liber fantasmelor de a deveni una dintre fetele populare ale şcolii, adică exact un soi de Isabella.

Totul se dă peste cap atunci când Jamie încurcă borcanele şi, în loc să-i dea profesoarei de engleză caietul cu temele, lasă pe catedra acesteia jurnalul care în scurt timp ajunge să fie publicat.

Astfel, adolescenta devine peste noapte senzaţia presei şi cum popularitatea ei înfloreşte pe zi ce trece, prietenii şi familia sunt lăsaţi în urmă, celebritatea punând, cu totul, stăpânire pe Jamie.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”