Teapot, Vaseline, Exhaust Pipe, Curly Jerk şi Ranks, sunt cele 5 stele ale Hong Kong-ului care pornesc în căutarea dreptăţii

Maestrul artelor marţiale, Jackie Chan, se implică încă o dată într-o luptă pe viaţă şi pe moarte, într-o poveste despre cinci criminali aruncaţi în închisoare care fac un pact frăţesc de a rămâne prieteni pentru totdeauna.

După ce sunt eliberaţi, ei îşi ţin promisiunea şi hotărăsc să înfiinţeze o firmă de curăţenie sub numele de "Five Stars".

Totuşi, cele cinci stele nu sunt ocolite de ghinion şi se trezesc în posesia a mai multor farfurii contrafăcute, distribuite de una dintre cele mai mari organizaţii mafiote din oraş.

Ca şi cum asta nu ar fi suficient, o altă bandă rivală găseşte în toată această tevadură o afacere de bun augur şi porneşte pe urma farfuriilor care sunt pe mâini “neutre”. Cu ajutorul unui poliţist cam libertin, (Jackie Chan) cei cinci hotărăsc să-şi reabiliteze numele predând cele două găşti poliţiei, însă cu riscul vieţii lor.

“Winners And Sinners” este primul film din seria cunoscută sub numele de “Lucky Stars”, considerat de altfel şi cel mai comic dintre toate.
În timp ce celelate filme din serie folosesc acţiunea la maxim punând în evidenţă abilităţile de luptător ale lui Jackie Chan,
“Winners And Sinners” se concentrează asupra definirii celor cinci prieteni permiţându-le să dezvolte o chimie care va fi puntea de legătură pentru întreaga serie.

Filmul este presărat cu multe scene comice de o fineţe caracteristică comediei chinezeşti, iar Jackie Chan, deşi nu este mereu în centrul atenţiei îşi dovedeşte calităţile de excelent cascador, alături de Sammo Hung Kam-Bo care deţine rolul principal.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”