În lumea sportului, dominată de bărbaţi, o tânără devine campioană la cursele de maşini

De când era doar o fetiţă, Alex Johnstone a ştiut că va deveni o adevărată campioană a curselor de maşini. Dar unchiul lui Alex, Bill se ocupă de organizarea curselor şi nu vrea să-şi mai piardă încă o rudă pe pista întrecerilor. El este hotărât să facă tot ce se poae pentru o proteja de accidente pe nepoata lui.

Alex, la rândul ei este foarte încăpăţânată şi vrea să demonstreze că este demnă de a se lua la întrecere cu cel mai bun campion al curselor.

Mai târziu, când se îndrăgosteşte de cel care întotdeauna trece primul linia de sosire, conflictul tinerei se dovedeşte a fi mult mai complex decât o abordare în alb şi negru a situaţiei.

În ciuda bugetului redus, cât şi a părerii preconcepute despre maniera de interpretare a lui Justin Guarini, “Fast Girl” se dovedeşte a fi o surpriză pentru public. Deşi subiectul filmului e previzibil, există acel ceva care determină publicul să-l urmărească.
Urmând aceeaşi linie, Justin Guarini s-a descurcat minunat în rolul lui Daryl K. Sands, iar chimia dintre el şi Mircea Monroe a fost cât se poate de evidentă.

Cel mai bine punctat aspect al filmului a fost că regizorul, Daniel Zirilli, a ştiut să se folosească cum trebuie de bugetul producţiei. Filmul este despre cursele de maşini, aşa că nu ar fi fost credibil dacă nu ar fi apărut maşini de curse faimoase.
Asfel, pelicula include două maşini de curse Porche 959, un alt Porche 911 pe care Daryl îl conduce în afara curselor, şi alte numeroase maşini de Formula 1 al cărui preţ se ridică la câteva milioane de dolari.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”