Aventura tinerilor din prima parte a filmului Câinii Zăpezii continuă cu noi întâmplări. De data aceasta patru tineri sunt trimişi de fundaţia Lupine în sălbăticie pentru a-şi da seama de importanţa comunicării între ei şi cu mediul înconjurător.

Fundaţia Lupine a decis ca cei patru tineri sa fie trimişi timp de două săptămâni în sălbăticie din cauza problemelor de comportament şi a delictelor pe care le comiteau faţă de restul societăţii.

Dacă Crystal( Elizabeth Berkley) nu vrea să-şi mărturisească micile incidente, despre ceilalţi se ştie că au fost arestaţi pentru furt sau bătăi. Însă toţi patru au probleme în a se adapta unul cu celălalt şi cu mediul înconjurător.

Ben( Corin Nemec) este coordonatorul lor şi e în acelaşi timp implicat în salvarea lupilor. El le-a povestit celor patru că atunci când a rămas singur în pădure, un lup alb l-a dus într-un loc lipsit de pericol, salvându-i astfel viaţa.

Filmul merită văzut nu doar pentru conflictele care se nasc între tineri, aventurile prin care trec, ci şi pentru peisajele de-a dreptul copleşitoare şi pentru animalele care au dat bunădispoziţie actorilor la filmări.
De exemplu, pentru scena in care lupul salvează tinerii din râu, s-au folosit antrenorii lui în locul actorilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Lupul a fost dresat să ia în gură vesta de salvare în timp ce dresorul înota fără ca acest fapt să fie evident pe camera de luat vederi.

Astfel, lupul a dat impreisia că el este cel care a dus tânărul salvat la mal. Oricare ar fi situaţia, omul ar fi dispus să facă asta pentru natură?