În noaptea de Halloween, fantoma unui psihopat criminal îşi face apariţia la cel de-al treilea etaj al unui spital părăsit, pentru a supune cinci tineri dornici de senzaţii tari, celor mai crude şi mai brutale torturi înainte de a-şi desfăta apetitul criminal!

Cele mai crude şi mai brutale torturi au loc în noaptea de Halloween, pe holurile unui ospiciu părăsit.

Emmett, Freddy, Marie, Kevin şi Jessie sunt cinci prieteni care decid să-şi petreacă noaptea de Halloween într-un ospiciu părăsit despre care se crede că este bântuit de fantome. Intrigaţi şi în acelaşi timp tentaţi de această poveste, cei cinci ajung la cel de-al treilea etaj al spitalului, pentru a descoperi ulterior că au fost prinşi într-o capcană.


Când una dintre fete începe să aibă halucinaţii şi vede imaginea unui psihopat care dă foc unei paciente şi apoi se sinucide, toţi se tem de spiritul întunecat al acestui criminal, al cărui scop este să îi ucidă şi pe ei într-un mod similar.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”