Când un tată are porniri criminale asupra fiului său vitreg şi a prietenilor săi, singura şansă de scăpare a adolescenţilor prinşi în capcana morţii este să pună capăt cu orice preţ suspansului macabru!

Relaţia dintre un adolescent şi tatăl lui vitreg poate fi una anevoioasă. Dar nu chiat atât de dificilă ca în BESTIA, filmul regizat de Lance W. Dreesen. După ce pleacă împreună cu colegii lui să petreacă un weekend de pomină la reşedinţa de vacanţă a tatălui său vitreg, Derek Cowley (Trevor Duke) descoperă că o parte din gaşca lui a dispărut în condiţii misterioase.

Nu după mult timp, Trevor începe să-şi suspecteze tatăl vitreg de faptul că este vârcolac, bazându-se pe dovezile sângeroase descoperite în încercările lui de a-şi găsi prietenii. Bazat pe filmul Vârcolacul din 1941, producţia lui Lance W. Dreesen urmăreşte firul atrocităţilor bazându-se pe indicii neclare, astfel încât suspansul creşte încet şi sigur, până la momentul deznodământului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”