“Traversezi viaţa având un anume vis şi apoi îţi dai seama cât de aproape e “insula fericirii”!”

Lucia a fost întotdeauna îndrăgostită de iubitul celei mai bune prietene, Paolo. Când Paolo şi prietena Luciei, Maria, îşi anunţă logodna, Lucia plăteşte un actor pe care îl transformă în bărbatul perfect pentru a o seduce pe prietena ei, sperând să rupă logodna celor doi.

Îmbrăcându-l cum îi place Mariei, arătându-i ce cărţi citeşte, în ce locuri merge, ce preferă şi ce nu, Lucia reuşeşte să le facă cunoştinţă cu o luna înainte ca ea să se căsătorească.

Maria e din ce în ce mai debusolată, crede că a întâlnit bărbatul perfect şi că nu-l mai iubeşte pe Paolo. Acesta vede şi el schimbarea şi se îndreaptă spre Lucia, care abia aştepta să-l vadă la picioarele ei.

Însă lucrurile nu decurg conform planului, deoarece Lucia se indrăgosteşte fără să vrea de actor. Paolo e dezamăgit, mai ales că-i mărturisise că nu-şi poate lua gândul de la ea.
Urmând o serie de încurcături şi aventuri prin care cei patru îşi descoperă adevăratele sentimnete, "Bărbatul Perfect" demonstrează că şi comediile romantice italiene fac concurenţă celor americane sau franceze.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii