Toată lumea o face, dar nimeni nu vorbeşte despre acest lucru!

"Bârfa" ("Gossip") este o dramă uimitoare care porneşte de la conceptul distrugător pe care îl are răspăndirea zvonurilor.

Trei studenţi dintr-un colegiu îşi încearcă puterile jurnalistice lansând o mică bârfă care se propagă ca focul în campus, căpătând proporţii uriaşe şi ajungând aproape să distrugă viaţa unuia dintre colegii lor. Cei trei lansează deliberat zvonul unui presupus viol, pentru a diseca şi înţelege legăturile dintre o ştire şi un simplu zvon, aceasta fiind tema lor de curs.

Bârfa pe care o lansaseră cât se poate de profesionist, punând la bătaie o tehnologie la care unii doar visează, se bazează pe un joc de ambiguităţi care combină periculos adevărul şi pura născocire.

Falsa ştire are un impact fantastic şi, cum se întâmplă cu poveştile de presă, începe să le scape de sub control şi să capete o viaţă proprie aşa încât, în scurtă vreme, se trezesc total depăşiţi de evenimente.


Povestea se lasă cu un arest, cu reputaţii pătate, cu secrete care ies la iveală, cu consideraţii despre etica profesională şi, în final, cu o morală sănătoasă.


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie