Plaja din sudul Californiei e raiul surferilor adevăraţi, a distracţiilor dar şi a dramelor sufleteşti. Tot aici se petrece cea mai mare parte a acţiunii din “Baietii Nostri”.

Eric Christian Olsen (“Dumb and Dumberer”, “The Hot Chick”) interpretează rolul lui Randy, care îşi petrece majoritatea timpului la surf, în compania prietenilor deoarece vara e pe sfârşite şi trebuie să meargă la colegiu sau să-şi găsească o slujbă.

Skeet (Jeremy Sumpter), fratele cel mic al lui Randy tocmai a primit cadou de ziua lui o placă de surf şi e gata să ia valurile în piept întocmai că un surfer adevărat.

Randy însă nu e atât de entuziasmat în a-i dezvălui secretele surfului, de aceea Skeet se reorientează spre un profesionist, Jim Wesley (Mark Harmon) care imediat se oferă să-l înveţe cum să stăpânească placa de surf.

Conflictul începe când Jim se simte atras de mama celor doi, Jessica (Stacy Edwards). Chimia dintre ei este evidentă, însă Randy nu vrea să accepte legătura dintre cei doi. Şi Jim trebuie să facă faţă propiilor demoni interiori.


 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”