Un cimpanzeu care joacă hockey nu se găseşte oriunde, doar în “Aventurile lui Jack”

Un cimpanzeu învaţă regulile hockey-ului într-o comedie ingenioasă a echipei care a creat şi “Air Bud”. Jack este un cimpanzeu în vârstă de 3 ani care a devenit subiectul unui experiment îndelungat al doctorului Kendall (Lomax Study), un cercetător care l-a învăţat pe Jack limbajul semnelor pentru a comunica cu oamenii.

Micul cimpanzeu nu a făcut destule progrese, încât sponsorul doctorului să mai contribuie la proiectul de cercetare, aşa că Kendall îl vinde pe Jack unui laborator medical de cercetare.



Din întâmplare, Jack este trimis în Canada unde din neglijenţa îngrijitorilor, se pierde. Tara (Jamie Renee Smith), o fetiţă surdă îl găseşte şi îi înţelege limbajul semnelor. Jack devine surpriza întregii familii, dar cel mai tare a lui Steven (Kevin Zegers) fratele mai mare al Tarei.

Cimpanzeul intră pe patinoarul unde Steven se antrenează şi începe să joace hockey. Atunci ei descoperă că el este foarte talentat şi că poate ajuta echipa să meargă în campionat.
În film, rolul lui Jack este jucat de 3 cimpanzei: Bernie, Mac şi Louie.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”