Urmăriţi gaşca de copii teribili într-o aventură plină de surprize la “Sugar Creek”!

Bazată pe o serie de cărţi scrise de Paul Hutchens, “The Sugar Creek Gang” înfăţişează aventurile lui Bill Collins, Poetry, Circus, Dragonfly, Big Jim, Little Jim şi ale locuitorilor din Sugar Creek.

Prima din cele cinci părţi ale seriei, “Swamp Robber” (“Hoţul Mlaştinilor”) înfăţişează un episod plin de umor şi năzdrăvănii ale unor copii dornici, în fiecare moment, de aventuri.

După-amiaza liniştită a lui Bill Collins, de la Sugar Creek, se transformă într-un coşmar în momentul în care se află că o comoară zace pe fundul unei mlaştini.

Atunci o gaşcă de puşti începe să investigheze cazul şi descoperă o hartă care duce nu doar la o comoară, ci la ceva mult mai valoros.

În timpul vacanţei de vară, trei copii trebuie să descopere un mister care pluteşte în jurul unei cabane de munte părăsite. Dacă vor ajunge să pună cap la cap toate indiciile, vor vedea că toate duc la curtea din spate a cabanei!
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”