O mamă disperată întreprinde o călătorie fizică şi spirituală în căutarea fiului ei.

Cu 10 ani în urmă, Thomas Hathaway (Yuri Kolobkov) fuge din casa din Los Angeles unde locuieşte alături de părinţii săi. Mama lui, Sarah (Anne Archer), nu se împacă uşor cu gândul că este vina ei pentru decizia luată de Thomas şi, astfel, viaţa ei se schimbă radical.

Sarah divorţează şi încearcă să facă totul pentru a-şi găsi fiul. Ea angajează un detectiv care să o ajute să dea de Thomas.

Sigură că fiul ei locuieşte acum undeva în străinătate, Sarah ajunge în Rusia. Acolo este convinsă că picturile vândute într-o galerie de artă sunt ale fiului ei.

Un băiat mut o îndrumă să pornesca într-o călătorie primejdioasă pentru a afla adevărul despre originea picturilor. Autorităţile ruse o presează pe Sarah să părăsească ţara, dar ea este hotărâtă să nu renunţe până nu îşi găseşte fiul şi până nu află adevărul.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”