Orice război se bazează pe arta înşelătoriei.

“Asasin în Slujba Legii” porneşte de la povestea profesorului de arheologie Robert Burns, interpretat de Steven Seagal, care în timp ce lucrează la un sit din China, descoperă că mafia chineză se foloseşte de artefactele descoperite de el pentru a trece droguri peste graniţă. Aruncat pe nedrept în închisoare, Burns evadează pentru a-şi răzbuna familia şi pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Acum membrii întregului clan mafiot află cine este de fapt Robert şi nu se reţin de la nimic pentru a-l omorâ ca să păstreze interesele lor murdare.

Pentru a răzbuna vieţile celor dragi, pe care i-a pierdut, Robert trebuie să-i urmărească şi să găsească fiecare membru din clanul Tong.

Într-un film conceput ca un omagiu adus artelor marţiale chinezeşti, Seagal se angajează într-o luptă corp la corp, cu săbii, arme, urmăriri cu maşini şi alte forme ingenioase de luptă pentru a stârpi mafioţii.

El încearcă să descifreze şi tatuajele lor cu simboluri antice, Tong, care îl vor conduce spre conducătorul lor, Wong Dai- omul care controlează imperiul crimei şi corupţiei de pretutindeni.


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”