O singură greşeală i-a fost fatală…

La începutul anilor "90 se răspândeşte povestea unui campion la kickboxing, care se luptă pentru a-şi recăpăta respectul de sine şi pentru a câştiga în faţa duşmanului său, cel mai importat premiu al vieţii.

B.J. Quinn (John Barrett) este campion mondial la kickboxing şi şi-a câştigat titlul în defavoarea unui număr impresionant de concurenţi, în special în faţa lui Chad Hunter (Keith Vitali).

Însă la o petrecere, într-o noapte, B.J.

are parte de o lovitură fatală din partea lui Jacques Denard (Brad Morris). Când Denard şi Quinn schimbă câteva vorbe între ei şi aproape că se iau la bătaie, petrecăreţul Ken (Gavin Hood) încearcă să-i despartă şi din greşeală, B.J. îl pocneşte, omorându-l pe loc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Din

cauza mărturiei depuse de Denard la tribunal, B.J. este închis pentru un an si nu i se mai permite să mai partcipe la competiţii ca şi kickboxer profesionist.