Cunoscuta actriţă Anjelica Huston, fiica celebrului actor John Huston, şi-a făcut debutul regizoral cu această poveste despre abuzul copiilor în anii 1950, în sudul Statelor Unite.

Bazat pe un roman de Dorothy Allison, filmul spune povestea lui Bone (Jena Malone), o fetiţă albă botezată astfel pentru că s-a născut după ce mama ei supravieţuieşte unui accident de maşină.

Când Bone era mică, mama sa, Anney (Jennifer Jason Leigh), se căsătoreşte cu Lyle (Dermot Mulroney) şi aduce pe lume încă o fetiţă.

Când Lyle moare într-un accident de maşină, Anney rămâne singură şi reuşeşte cu greu să-şi întreţină familie.

După un timp, tânăra femeie este curtată de Glen (Ron Eldard), cu care se căsătoreşte imediat ce rămăne însărcinată, dar copilul celor doi se naşte mort, iar Anney nu va mai putea să aducă pe lume un alt copil.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Pierzând

slujbă după slujbă datorită neputinţei de a gestiona problemele personale şi furia, Glen, care până atunci fusese calm şi iubitor cu Bone, începe să o abuzeze. Acesta îşi revarsă mânia asupra lui Bone, agresându-o atât psihic, cât şi sexual. Fetiţa devine din ce în ce mai dezamăgită de mama sa, judecându-o aspru pentru neputinţa sa de a pune capăt căsniciei cu soţul abuziv.

Deoarece acţiunea filmului se desfăşoară în Carolina de Sud, la sfârşitul anilor ’40 şi începutul anilor ’50, acesta abordează mai multe aspecte ale vieţii, ale familiei şi scoate în evidenţă suferinţele oamenilor albi, săraci, din Sud.