Muzică de petrecere, vedete autohtone şi un concurs cu surprize

De sărbători, Kanal D pregăteşte telespectatorilor săi un regal musical! Kanal D te invită să-i revezi pe Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, Nelu Ploieşteanu şi Cristina Turcu Preda din 27 decembrie, ora 11:00 în emisiunea Petrecere cu Lăutari.

Emisiunea este prezentată de celebrul Marius Mihalache, secondat de actriţa Crina Matei. Cei doi s-au hotărât să accepte invitaţia deoarece îndrăgesc acest gen de muzică.

Pentru prima dată în istoria televiziunilor autohtone, vedetele din România se vor înscrie la o şcoală de lăutari. Cu ajutorul personalităţilor din branşă, concurenţii vor deprinde secretele muzicii lăutăreşti, doar după ce vor dovedi că au înclinaţii pentru aceasta.


Juriul va fi format din lăutari celebri care vor juca rolul de profesori. Nelu Ploieşteanu, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu şi Cristina Turcu Preda se vor ocupa personal de concurenţi şi îi vor ajuta să deprindă secrete păstrate cu străşnicie până atunci.

Pentru a primi o diplomă de lăutar amator, cei înscrişi la şcoala de lăutari vor trece prin toate etapele prin care trebuie să treacă un învăţăcel: interpretare, istoria muzicii lăutăreşti în România sau recunoaşterea de interpreţi celebri care ne-au făcut cunoscuţi în lume ducând faima muzicii lăutăreşti peste hotare.