Sofia Anais, printesa bunicului Traian Basescu!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:40

Bunicul Traian Basescu este in al noualea cer!

 Pe fata i se citesc fericirea si implinirea. Mandru ca i s-a nascut prima nepoata, presedintele face ture pe la spital. Asa ca IERI, presedintele a venit glont la spitalul universitar sa isi viziteze din nou nepotica si fata! I-a luat-o inainte insa bunica. 


Si chiar daca nasterea noului membru al familiei Basescu nu a fost inca sarbatorita, se anunta o petrecere pe cinste, ca doar este prima nepoata prezidentiala.
Traian Basescu este un bunic in pas cu moda. Nu se sfieste sa dezvaluie tuturor ca micuta este mancacioasa si ca a asistat la schimbarea scutecelor. Si bunica Maria si-a luat rolul de bona in serios: stie tot despre nepoata ei si de abia o asteapta acasa!

Si chiar daca este cel mai informat om din stat....bunicul Traian Basescu are totusi o enigma!

Elena Basescu si Bogdan Ionescu nu mai au mult timp sa decida ce nume ii vor pune fetitei.
Si daca va gandeati ca numai bunici prezidentiali au trecut pe la spital, va inselati amarnic! Si bunicii din partea tatalui si-au facut aparitia. Sidonia Ionescu imbracata cu o rochie albastra eleganta, iar Bebe Ionescu, purtind un un buchet de trandafiri.

Daca evolutia mamei Elena Basescu si a micutei sale va fi buna, medicii le vor externa IN ZILELE URMATOARE. Acasa, pe nepotica lui Traian Basescu o asteapta o camera de poveste, care a fost gata cu doua zile inainte sa vina pe lume.