Mihaela Radulescu, mereu surprinzatoare! Are trei divorturi la activ, dar nu ar spune “Nu” daca ar fi ceruta din nou in casatorie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:40

O vedeta adorata, dar in acelasi timp criticata!

De la primul sot a ramas cu numele, Dan Iosif a scos-o din anonimat. Dan Chisu a lansat-o in televiziune. Alaturi de Stefan Banica JR a cunoscut succesul, in timp ce Elan Schwartzenberga facut-o doamna, luand-o de sotie, iar relatia cu mult mai tanarul Dani Otil a adus-o din nou pe prima pagina a ziarelor.

Mihaela Radulescu a vorbit de mai multe ori deschis, in diferite publicatii, despre viata ei si despre relatiile amoroase pe care le-a avut.
Vedeta a avut curajul sa recunoasca ca a avut o relatie si cu un barbat casatorit, a carui identitate nu a dezvaluit-o niciodata. Diva nu s-a rusinat in a-si arata viata personala in ziare. Ba chiar a profitat la maximum de popularitatea pe care a capata-o prin intermediul presei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.