Adelina Pestritu si-a vazut moartea cu ochii in cea mai tare farsa!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:41

Botez dur pentru Adelina Pestritu, coprezentatoarea "WOWbiz"!

Echipa" WOWbiz" i-a organizat Adelinei Pestritu o farsa la inaltime. Frumoasa coprezentatoare mai avea putin si facea infarct! Trebuia sa fie o simpla ora de zbor, numai ca lucrurile au decurs altfel decat se astepta vedeta Kanal D.

Insotita de o prietena, complice de-a noastra, Adelina Pestritu s-a prezentat la instructorul de zbor, si el complice al emisiunii "WOWbiz". Fara sa stie ce o asteapta, Adelina i-a marturisit instructorului ca ii place sa zboare pentru este o persoana careia ii plac senzatiile tari.
Nu banuia, insa, ce farsa plina de adrenalina i-a pregatit echipa "WOWbiz".

In timp ce zburau, instructorul i-a dezvaluit Adelinei Pestritu ca seama foarte mult cu o fosta iubita de-a sa care l-a ranit foarte mult. Pentru a-si reveni, acesta a invitat-o in oras. Cum Adelina nu se hotara sa dea un raspuns favorabil instructorului, barbatul a fortat nota facand niste manevre in zbor pe care Adelina nu le-a tolerat foarte bine.


Ba mai mult, instructorul a amenintat ca se va arunca din aeronava. Cu ochii in lacrimi si speriata de ceea ce i se intampla Adelina Pestritu a acceptat sa iasa in oras cu instructorul, cu conditia ca acesta sa aduca aparatul la sol. Cand s-a vazut cu picioarele pe pamant, Adelina Pestritu a sarit la bataie. A vrut sa-l pocneasca pe instructor pentru ca i-a pus viata in pericol.
Insa, surpriza! Vedeta Kanal D a aflat ce inseamna sa intre in forta in echipa "WOWbiz".

" In viata mea n-am trait asa ceva!", a marturisit Adelina Pestritu.

Vezi intreaga scena pe wowbiz.ro!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.