CUTREMURATOR! Si-a ucis sotul, apoi l-a gatit in incercarea de a scapa de cadavru

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:41

Caz socant in China!

O femeie dintr-o provincie din estul Chinei si-a torturat sotul zile intregi pentru ca mai apoi sa il ucida, iar in cele din urma sa-l gateasca pentru a se putea debarasa de cadavru. Politia locala sustine ca femeia si fiica ei erau deoseori maltrate de sotul respectiv, tatal, barbatul fiind agresiv si aprig la manie.

Sotia a declarat politstilor ca in ultima perioada indurase luni in sir de chin, batai si tot felul de suferinte fizice din partea barbatului, atat ea, cat si fiica ei.
Femeia a clacat si, in cele din urma,  a luat hotarea de a pune capat cu orice pret, cosmarului prin trecea.

Ea povestit cum mai intai si-a batut barbatul, apoi l-a legat si l-a tinut cateva zile fara apa si fara mancare. In cele din urma l-a ucis si i-a dezmembrat cadavrul cu un fierastrau. Ramasitele barbatului au fost fierte in oala cu presiune, asa cum se procedeaza cu orice fel de carne.


Femeia nu a dat detalii cu privire la modul in care si-a gatit barbatul. Insa, povara de a trai cu gandul ca a savarsit o crima nu i-a dat pace! Religioasa din fire, femeia s-a temut de justitia divina. Asa se face ca s-a predat singura politiei si si-a marturisit crima chiar si in lipsa cadavrului.

Sursa foto: shutterstock. com

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.