Sicriu de 6 000 de euro pentru bulibasa unor romi instariti din Timisoara!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:41

Un sicriu aproape identic cu cel al regelui Cioaba au comandat romii din Timisoara, care au vrut cu orice pret sa-i organizeze bulibasei o inmormantare pe masura rangului.

 Si au reusit! Pe langa sicriul scump din lemn masiv, cu manere aurite, rudele au cheltuit o avere pentru ceremonia funerara fastuoasa. Fanfara a cantat melodii de jale, iar coroanele inalte de doi metri au acoperit camionul care a transportat sicriul valoros spre cimitir.

A fost nevoie de o armata de bodyguarzi sa mute sicriul de lux din casa in curte, acolo unde s-a tinut slujba religioasa. Nici nu e de mirare! La cat a costat ...barbatii care l-au transportat pe brate au avut grija ca lemnul lacuit sa nu se deterioreze.


Si daca tot au asezat sicriul in curte, toti vecinii s-au inghesuit sa-l vada. Barbatul decedat a fost un om important pentru intreaga comunitate de romi din oras pentru ca face parte dintr-un clan de vaza: Carpaci.

In varsta de 60 de ani, bulibasa a murit in Germania, acolo unde isi petrecuse ultimii ani. Rudele au vrut insa ca barbatul sa-si doarma somnul de veci in Romania, acolo unde ii vor construi un cavou la fel de impunator ca al regelui Cioaba.