O viata dubla DISTRUGE destine! Minciunile unui sot care isi insela nevasta, dar si amanta, l-au adus in pragul pierzaniei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:42

Se spune ca barbatul este stalpul familiei, iar pe umerii sai cade responsabilitatea de a pastra unitatea.

Ce te faci, insa, cand sotul are o amanta alaturi de care intentioneaza sa isi construiasca o noua viata de familie? Casatorit de sapte ani, cu o sotie iubitoare care il astepta acasa si doi copii frumosi, Radu a pacalit cu usurinta doua femei.

Melania si Radu Craiu au traversat o perioada dificila dupa ce Radu nu a mai avut de lucru. S-au imprumutat, nu au mai stiut cum sa faca fata cheltuilelilor, insa, in cele din urma norocul le-a suras.
Radu si-a gasit o slujba, iar salariul este unul foarte bun. Insa pe sotia lui, Melania, si pe tatal acesteia ii ingrijoreaza un lucru. Barbatul lipseste foarte mult timp de acasa, pleaca cu saptamanile in delegatie, isi neglijeaza familia chiar daca aduce bani. Iar ceea ce a pus-o pe Melania pe ganduri a fost faptul ca nu stie exact cum se numeste firma unde sotul ei lucreaza. Afaceri dubioase?

Ei bine, da, dar nu cum s-ar fi asteptat socrul lui Radu.
Barbatul isi gasise un sponsor. O femeie bogata careia i-a ascuns ca este casatorit si care s-a oferit sa-l intretina. De aici si asa zisele plecari in delegatie. Se pare ca relatia extraconjugala devenise atat de solida, incat Radu si iubita lui se gandeau chiar la casatorie. Confruntat de sotie chiar in fata amantei, Radu si-a recunoscut vina. Insa si-a pierdut atat sotia, cat si amanta care il sponsoriza.