O actrita celebra de la Hollywood nu e pregatita pentru o noua relatie dupa divort: "L-a respins dupa ce a apucat-o de fund"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:42

La un an dupa divortul de Tom Cruise, se pare ca cea care i-a daruit o fiica, acum in varsta de sapte ani, Katie Holmes nu e pregatita pentru o noua relatie.

 Actrita a fost surprinsa la un eveniment, cantand pe scena alaturi de celebrul actor Jamie Foxx, in New York, iar cei prezenti sustin ca au fost destul de apropiati.

Potrivit unui martor, Foxx ar fi incercat ceva mai mult cu actrita, insa nu i-a mers: Au dansat si dupa ce s-au imbratisat, el i-a pus mana pe fund. Katie l-a respins: A fost flatata, dar nu s-a aratat interesata.


Un prieten al celor doi sustine, insa, ca cei doi nu flirtau deoarece sunt prieteni vechi, cunoscandu-se de foarte mult timp, iar Jamie Foxx este si un prieten bun al lui Tom Cruise.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.