MOTIVUL NEASTEPTAT pentru care Nutu Camataru si sotia lui se pregatesc sa apara in fata judecatorului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:44

Divort in familia lui Nutu Camataru!

Ion si Lidia Balint se pregatesc sa apara in fata magistratilor. Nu pentru a fi judecati in dosarele penale. Acestea sunt cu duiumul. Acum vorbim despre dosarul de divort. La ce se refera Nutu Camataru? E nevinovat la acuzatia de infidelitate? Toate dovezile arata altceva.

Nutu a recunoscut ca o poarta pe Claudia in inima in urma cu doa cateva zile, la Curtea de Apel si i-a marturisit dragostea in vazul tuturor.
Claudia a fost prezenta la toate procesele lui Nutu Camataru si l-a sustinut, in sala de judecata. Greu de crezut ca sotia lui nu a aflat!

Lidia Balint este si ea inchisa la penitenciarul Targsor. Ce l-a determinat pe Nutu Camataru sa intenteze divortul intr-un astfel de moment? De ce nu a asteptat sa discute, fata in fata, cu sotia sa? Sa fie oare doar o manevra pentru a-si pune la adapost averea?

Este stiut faptul ca averea fratilor Balint este considerabila.
De la masini de lux, case, terenuri pana la animale exotice. Iar problemele cu legea i-ar putea aduce in situatia in de a ramane fara nimic daca statul le va confisca averea. Dupa ce leii si ursii lui Nutu au disparut deja din ograda lui Nutu se gandeste cum sa-si protejeze leii din cont.

Doar ca acum Nutu Camataru nu mai e la fel de familist. Cererea de divort a fost depusa la Judecatoria sectorului 5.




 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.