A intrat din greseala intr-un magazin nesupravegheat, cand ceva neasteptat s-a intamplat…

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:47

O eroare in sistemul de securitate al unui magazin a facut ca usile sa se deschida in afara orelor de program.

Patronii unui magazin dintr-un mall american au tras o sperietura sora cu moartea! Politia i-a anuntat ca pe camerele video se poate vedea cum un grup de tineri a patruns in magazin cand acesta era inchis. Atat personalul, cat si patronii si politstii s-au deplasat imediat la fata locului. Cand au ajuns insa, usa era intr-adevar deschisa, dar nici urma ca ar fi fost fortata. Iar in interiorul magazinului totul pareau in ordine, cu exceptia faptului ca pe tejghea erau lasate niste bancnote care in mod normal nu ar fi trebuit sa fie acolo.


Ofiterii au cercetat imediat camerele de supraveghere si au descoperit ca, intr-adevar, un grup de tineri a intrat in magazin. Dar fara sa forteze usa din simplul motiv pentru ca aceasta era deja deschisa. O eroare in sistemul de securitate a facut ca usile sa se deschida in afara orelor de program, iar luminile sa se aprinda exact ca atunci cand pravalia este deschisa.

Cel mai probabil, tinerii nu si-au dat seama si au crezut ca magazinul este deschis.
Unul dintre ei a ales o pereche de ochelari. A asteptat in zadar pana sa vina un vanzator, iar in cele din urma, plictisindu-se, a lasat banii pe tejghea.

Patronii au fost atat de mandri sa afle ca in comunitatea din care fac parte exista oameni atat de cinstiti! Ei au lansat deja un mesaj cu ajutorul presei pentru grupul de tineri care nu a profitat de pe urma unei defectiuni tehnice.
Vor sa-i cunoasca si sa-i premieze. Asa da! Cinste lor!


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.