Proaspat incoronati, regii romilor s-au pus la masa tratativelor. Cum si-au impartit puterea?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:47

Odata cu moartea lui Cioaba, fiii acestuia si-au pus nu doar coroanele in cap, ci si tot neamul tiganesc.

Supusii se jura ca nu mai vor sa auda de regi si imparati. In pragul regatului, incoronatii au incercat sa-i convinga, insa ca nu titlurile sunt importante. Asta desi tot taraboiul a pornit de la faptul ca Daniel si-a dorit coroana. Oricate vorbe s-ar auzi pe la colturi  regii raman regi si sustin ferm ca titlurile raman asa cum au fost stabilite saptamana trecuta la capataiul raposatului.

Cat despre averea mostenita de la raposatul rege, pana una alta, regina mama ia totul.
Daniel si Dorin Cioaba spun ca isi vor imparti mostenirea abia dupa moartea Luminitei Cioaba, mama lor.

Fratii Cioaba ar putea ramane, insa, fara titlurile pe care si le-au impartit. Deputatul Madalin Voicu pregateste un proiect de lege prin care cere interzicerea Casei Regale in randul comunitatii rome. Voicu isi motiveaza demersul prin faptul ca "acest circ" aparut dupa moartea lui Florin Cioaba "denatureaza imaginea" romilor.

Dorin Cioaba nu crede, insa, ca intiativa lui Madalin Voicu de a depune un proiect de lege prin care casa regala de la Sibiu sa fie interzisa va avea sorti de
izbanda.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.