CEI care au vazut-o au avut un ADEVARAT SOC! Povestea femeii care si-a facut peste 200 de operatii estetice

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Monica Allen are o poveste de viata cu care se poate "mandri" oriunde.

Femeia are acum 58 de ani si peste 200 de operatii estetice. In tinerete, la origine era barbat si nu a mai suportat sa stea prizoniera in acel corp asa ca din putinele castiguri a reusit sa isi faca prima operatie de schimbare de sex. Toti banii pe care ii castiga ii investea in operatii sau injectii cu silicon.

Monica povesteste ca la inceput nu avea suficienti bani pentru adevaratele injectii cu silicon asa ca apela la falsii medici care injectau ilegal silicon.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/monica-9d29588b10f0097ffee656e6cfa96878.jpg
Nici nu mai stiu cate operatii am pe langa cele majore. Acum am numai semne de la excesul de silicon. In sani, ea se lauda ca si-a introdus peste 12 litri de silicon care i-au distrus tesutul. Monica incearca sa repare ceea ce au distrus injectiile cu silicon ilegal, insa povesteste ca este foarte dificil. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.