E OFICIAL! Un celebru cuplu de la Hollywood s-a desparit dupa 13 ani de mariaj

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Au avut o nunta ca in povesti si au rezistat multor lovituri grele!

Iata, insa, ca dupa 13 ani de mariaj, celebrul cuplu de actori Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas s-au separat oficial. Cei doi au hotarat sa ia o pauza pentru a-si face fiecare ordine in ganduri si sentimente. Cuplul are impreuna doi copii, Dylan, de 13 ani, si Carys, de 10 ani.

Apropiatii cuplului spera ca in acest ragaz petrecut departe unul de celalalt, Michael si Catherine sa revina la sentimente mai bune si sa ia cea mai buna decizie pentru viitorul copiilor lor.
Ambii au trecut prin momente extrem de dure in timpul casniciei. Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer in gat, in timp ce Catherine Zeta-Jones s-a luptat cu o boala mintala, sindromul bipolar.

Celebrul cuplu nu s-a mai afisat impreuna inca din luna aprilie a acestui an. Toata lumea a banuit ca ar putea fi ceva in neregula, mai ales ca au plecat separat in vacante impreuna cu copiii lor.
In 2000, Michael Douglas si Catherine Zeta Jones tineau prima pagina a ziarelor cu povestea impresionanta de dragoste care i-a unit si nunta de vis pe care au avut-o.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/zeta-f82999a7d563fb975c486d3b44bc3b87.jpg