IREAL! A ajuns de urgenta la spital dupa ce a muscat dintr-un burger urias

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

O tanara a trecut plin clipe de cosmar!

Lacomia, bat-o vina! O tanara a muscat mai mult decat a putut sa mestece! Nicola Peate, o britanica in varsta de 25 de ani, a iesit in oras, la masa cu prietenii. Si-a comandat un burger urias, dar, din pacate si-a disclocat maxilarul in incercarea de a musca o bucata cat mai mare.

Tanara a suferit dureri ingrozitoare si a fost dusa in chinuri, de urgenta, la spital. Burgerul continea pe langa salata si obisnuita chifla si un fel de covrigei, precum si sunca trasa prin caramel.
Managerul restaurantului unde tanara a mancase a ramas uluit, declarand presei ca nu si-a inchipuit ca cineva ar putea suferi rani serioase in incercarea de musca dintr-un burger.

" Nu mi-am imaginat ca mi-as putea disloca maxilarul in timp ce mananc un burger. Am incercat sa-l tai ajutandu-ma de cutit si furculita, dar nu a mers. Nu am deschis gura corect in timp ce am incercat sa indes burgerul", a declarat tanara.
" La inceput am simtit o durere in limba, apoi in ureche. Capul a inceput sa ma doara ingrozitor. Mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva cu maxilarul meu, incepusem sa ma simt din ce in ce mai ciudat", a adaugat amatoarea de burgeri uriasi.

Sursa foto: shutterstock.com



 

Taguri: