Bianca Dragusanu si Victor Slav, PREGATIRI pe ultima suta de metri inainte de nunta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Mult s-au mai straduit cei doi miri sa tina departe de ochii presei pregatirile de nunta.

Dar si mai mult s-au dat peste cap sa tina ascunsa data mult asteptatului eveniment. Toata stradania lor s-a dus pe Apa Sambetei in doar cateva clipe. Fara sa isi dea seama, parintele spiritual al cuplului, afaceristul Zsolt Csergo a dezvaluit secretul.

3 saptamani si jumatate! Atat ii mai desparte pe Victor si Bianca de statutul de sot-sotie. Nu-i de mirare ca la asa de putin timp ramas, cei doi au intrat in focurile pregatirilor.
Cum ambii sunt cunoscuti pentru atentia pe care o acorda aspectului exterior, e de la sine inteles ca tinutele trebuie sa fie deosebite. Si in timp ce Bianca, impreuna cu nasa Nicoleta Luciu, incearca de zor diferite modele pentru rochite, Victor a fost ceva mai practic.

Ieri, viitorul mire a fost suprins de paparazzii WOWbiz intrand intr-un cunoscut magazin barbatesc, aflat in zona Piata Romana. Si nu insotit de Bianca, asa cum ne-a obisnuit mereu, ci singur.
Pesemene ca e usor superstitios si nu vrea ca mireasa sa-i vada costumatia inaintea nuntii.

In magazin, Victor a imbracat un costum belumarin, care ii venea ca turnat. Atent la fiecare detaliu, el a zabovit minute bune in fata oglinzii, pentru a nu scapa nimic. Putin mai tarziu, prezentatorul a iesit, dar fara tinuta, semn ca pretentiosul mire si-a mai dorit cateva mici modificari. Nu de alta, dar tinuta lui nu trebuie doar sa o impresioneze pe mireasa, ci sa se potriveasca si cu cea a nasului.
Dar deocamdata, sotul Nicoletei nu are nici cea mai vaga idee in ce se va imbraca.

Cum timpul si-a inceput deja numaratoarea inversa, probabil ca nu mai dureaza mult pana ce costumatiile mirilor si ale nasilor vor fi gata si le vom putea admira si noi in toata splendoarea lor. Daca nu inainte, macar la nunta din 21 septembrie.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.