PROGNOZA METEO: Vremea devine INSTABILA! Vezi in ce zone va ploua marti si miercuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:57

Marti vremea va fi usor instabila in majoritatea regiunilor, iar in sud se va mentine calduroasa.

Cerul va avea innorari temporare si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, ziua local in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte si doar izolat in rest.

 

Astfel de fenomene se vor semnala spre seara si noaptea local in jumatatea sud-vestica a teritoriului. Vor fi conditii de grindina si izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25

l/mp.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 22 de grade.

 

In Bucuresti vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 18..19 grade.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Miercuri, in tara vremea va fi in general instabila.

Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa insemnate. Exceptie va face extremitatea sud-estica a teritoriului unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse.

 

Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua precedenta in regiunile sudice si sud-estice, vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 33 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 22

de grade. 

 

Sursa: Mediafax.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.