Salonul Auto de la Mamaia, adrenalina si masini de exceptie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:57

Nu degeaba se spune ca imediat ce ies de pe portile fabricilor, cele mai luxoase masini din lume ajung, mai intai, pe soselele din Romania.

De departe cea mai scumpa aparitie la Mamaia este acest Lamborghini Aventador, care costa nu mai putin de 150.000 de euro. Ce mai, daca automobilul nu v-a taiat rasuflarea, pretul cu siguranta v-a naucit! Cu banii acestia, iti poti cumpara, lejer, trei apartamente cu doua camere, in Bucuresti.

N-o costa cat o vila, dar nici pretul acestui Range Rover nu e pentru orice buzunar: 70 000 de euro a platit italianul din imagini pentru aceasta masina cu confort sporit.
Fireste, cum masina scumpa cu cheltuiala se tine, nu ne mai miram ca motorul e o adevarata sugativa de benzina, mai ales cand mani cu putere caii de sub capota. Numai de la Bucuresti la Mamaia a consumat o jumatate de rezervor.

Dar, stati! N-ati vazut nimic. Ce urmeaza acum sigur nu e de ici, de colo! Acest tanar se lauda ca are nu mai putin de patru masini, intre care doua sunt destinate verii: una de epoca, si o alta decapotabila, care valoreaza 50 000 de euro.
Si Cadillac-ul din anii `70 face senzatie pe litoral! Proprietarul nu stie exact cat valoreaza aceasta bijuterie, insa nu vrea s-o vanda nici in ruptul capului!

 

Taguri: