Lumea intreaga este in SOC! Declaratia HALUCINATA a unui mare sportiv: "Sunt aproape de moarte"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:58

Lumea intreaga este in soc dupa ce fostul pugilist american Mike Tyson a declarat, pentru postul ESPN, ca este aproape de moarte deoarece este un alcoolic inrait si ca de sase zile nu a mai consumat alcool sau droguri, ceea ce e "un miracol".

"Nu vreau sa mor. Sunt aproape de moarte pentru ca sunt un alcoolic inrait. Uneori sunt un tip rau. Am facut multe lucruri rele si vreau sa fiu iertat. Vreau sa imi schimb viaţa, vreau sa traiesc altfel acum. Nu am consumat alcool si droguri de sase zile si pentru mine asta este un miracol. I-am minţit pe toţi spunand ca nu mai beau. Aceasta este abia a sasea zi in care nu am baut", a spus fostul sportiv in varsta de 47 de ani.


Mike Tyson a devenit, in 1986, la varsta de 20 de ani, cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria grea.

Ascensiunea lui fenomenala in boxul profesionist a fost insa insoţita de numeroase scandaluri in viaţa personala- inchisoare pentru viol, dependenţa de droguri, multe batai si agresiuni fizice.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.