Pasiunea dusa la extrem a unei mame: A cheltuit peste 50 000 de lire sterline ca sa arate ca fiica ei! Tie cum ti se pare?

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 26 feb 2017, 15:07

Toate capetele se intorc in momentul in care Tara Bladon se afla pe strada impreuna cu fetita ei, Lucy. Si i se umple inima de bucurie cand vede ca amandoua sunt admirate in egala masura.

Pentru femeia in varsta de 46 de ani este o confirmare a faptului ca cei 54 000 de lire sterline cheltuiti pe produse anti-age, tratamente, cosmetic si haine in trend de-a lungula zece ani au meritat.

Tara este luata si in vizorul prietenilor fiicei sale si a fost confundata cu sora fiicei ei ei. Oamenii sunt mereu socati cand le spun ce varsta am. Am cheltuit foarte mult pentru a arata ca Lucy.

Nici mie nu imi vine sa cred cat am cheltuit de-a lungul celor zece ani, dar as mai face-o. Sunt casatorita, insa in momentul in care o sa vad ca barbatiid e pe strada nu se mai uita la mine, o sa incep sa imi fac griji. 



Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.