Haluk Kurcer, CEO Kanal D: "Muncim din greu sa ne crestem veniturile"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:08

Kanal D, a treia televiziune de pe piata locala in functie de audiente, a avut venituri mai mari cu 30% in primele opt luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii audientelor, a declarat pentru Wall-Street.ro, Haluk Kurcer, directorul general al canalului TV.

Principalele programe care au dus la aceasta crestere au fost Suleyman Magnificul, Ochii din umbra, Roata Norocului, Wowbiz, Asta-i Romania! ori Stirile Kanal D.

 

“Am avut o crestere de peste 30% anul acesta, intr-o piata care continua sa scada. Unii vorbesc de o scadere de 6-7%, unii de 10%... nimeni nu stie exact. Muncim din greu sa ne crestem veniturile, dar nu pot sa spun daca la finalul anului vom fi pe break-even (n.red.

nivel la care veniturile sunt egale cu cheltuielile). Insa, cu siguranta, vom fi peste buget. Vrem sa fim pe break-even anul acesta si poate vom reusi”, a mai spus Kurcer.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Citeste aici interviul complet!