22 de oameni au vazut moartea cu ochii! 2 microbuze s-au ciocnit din cauza unei carute

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:08

Acesta este soferul care a izbit microbuzul. Omul a intrat pe contrasens si a lovit in plin masina care transporta 18 persoane. Ca prin minune insa, toti pasagerii au suferit doar contuzii.

Soferul masinii circula  regulamentar, pe banda lui de mers. La un moment dat, a observat in fata lui, pe sosea, o caruta. Vehiculul era complet nesemnalizat si circula "agale" pe drumul european 585. Conducatorul auto  s-a chinuit sa traga de volan, dar tot a acrosat caruta si a patruns pe contrasens unde s-a  lovit de  microbuz.

 

Au tras o spaima sora cu moartea, dar au avut un noroc chior! Toti pasagerii aflati in microbuz veneau din Republica Moldova si se indreptau spre Bucuresti.

 

In timp ce toata atentia medicilor se indrepta catre victime, adevaratii autori morali priveau totul fara sa inteleaga prea multe. Conducatorul carutei, impreuna cu un bun prieten, stateau deoparte si asteptau sa vada ce se intampla. Amandoi pazeau bine caruta, in care se afla un butoi plin cu vin.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Altruist, barbatul ametit isi face probleme pentru cei implicati in accident.

 

Barbatul  care conducea caruta s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Soferii celor doua masini ciocnite nu au avut nicio vina, iar norocul lor cel mare a fost ca niciunul nu conducea cu viteza.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.