Politistii de la rutiera AU INCREMENIT cand au vazut ce se afla la bordul masini unui sofer

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:09

O descoperire socanta in timpul unui control de rutina.

Un sofer austrialian a fost oprit de politia rutiera pentru ca masina pe care o conducea avea doua cauciucuri sparte. Barbatul, in varsta de 38 de ani, a oprit insa cand ofiterii s-au apropiat sa-l legitimeze, acestia au ramas de-a dreptul socati de ceea ce au vazut la bordul masinii.

Soferul conducea fara volan! La bordul masinii era pus un cleste in locul volanului pe care barbatul il manevra pentru a se putea deplasa.
Cum nicio persoana normala nu se incumeta sa conduca o masina fara volan, politistii au cerut ca soferul sa fie examinat pentru conducere sub influenta stupefiantelor deoarece comportamentul sau era ciudat. Iar instinctul lor nu a dat gres! Soferul consumase droguri inainte de a se urca la volan, pardon, in cazul acesta...cleste. A fost pus imediat sub acuzatie si probabil ca se afla deja in arest.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bord-cba34f43cb47be05741120762ffedbf7.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.