Iti place noua coafura originala a lui Teo? Iata de unde i-a venit ideea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:20

Multa lume s-a aratat uimita de noua coafura a lui Teo.

Chiar daca emisiunea nu i-a inceput inca, aparitiile sale, fie in articole din presa, fie la jurnale de stiri ori in promo-uri au evidentiat o coafura originala.

 

Blondul cu care Teo ne-a obisnuit de atatia ani este conturat, acum, de o bordura satena care-i incadreaza interesant chipul.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"De

fel, sunt o tipa plina de originalitate Acum, insa, marturisesc: nu a fost ideea mea, ci a fiicei mele Maia. Stateam amandoua in fata oglinzii din baie si ne spalam pe dinti. Brusc, Maia imi spune ca mi-ar sta bine daca mi-as vopsi parul in aceste nuante si imi explica exact viziunea pe care tocmai o avusese. De ce nu, mi-am zis si... am incercat. Iar rezutatul il vedeti si voi", a explicat Teo pentru WOW biz .ro.

 

Cea mai iubita vedeta tv din Romania, Teo Trandafir, revine

pe micul ecran  de luni, 9 septembrie, incepand cu ora 16:45, la Kanal D.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.