FARSA DE COSMAR pentru Ionut Pitbull Atodiresei: "M-am gandit ca mi se trage de la pumnii primiti in cap"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 13:35

Sportivul mai avea putin si o lua razna.

Sotia si soacra lui Ionut Atodiresei au pus la cale o farsa sportivului care l-au lasat precum un pitbull la usa. Nu ati inteles nimic? Pai sa va povestim pe indelete. Usa a fost colantata astfel incat sa para ca a fost schimbata. Cand s-a intors acasa Ionut Atodiresei a exclamat plin de mirare ca sotia a schimbat usa apartamentului si nu l-a informat. In gaura cheii au fost puse scobitori ca Ionut sa creada ca si butucul a fost inlocuit.


Contrariat, sportivul a batut la usa, dar surpriza iese un domn, complice la farsa. Ii spune raspicat ca nu doreste sa cumpere nimic si ii inchide usa in nas lui Ionut. 

" M-am simtit foarte ciudat! Poate am patit ceva de la pumnii in cap!", s-a gandit Ionut Pitbull Atodiresei, dar memoria nu il insela. Acolo chiar era casa lui. A batut din nou, i-a raspuns acelasi domn.
Cand a incercat sa-i spuna ca el locuieste in acel apartament, domnul l-a trimis la doctor sa-si faca un control. Unde mai pui ca pana si vecinii se schimbasera. In apartamentul de langa in loc sa iasa vecina pe care o cunostea de atata timp a iesit o alta doamna care a inceput sa se converseze cu domnul din apartamentul lui.

E clar! Ceva e in neregula. Si-a sunat sotia si a intrebat-o unde este.
Raspunsul a fost simplu: "Acasa". Ionut a rugat-o sa iasa pe hol ca el se afla in fata usii. Sotia i-a raspuns ca a iesit si nu a vazut pe nimeni. Insa, ca sa nu-l mai tina mult in suspans, sotia si soacra au iesit pe hol peste cateva minute cu un tort plin de artificii.

Vezi pe wowbiz.ro intreaga farsa!

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/pitbull-b048682003b883eb6f8407fe65ebcb82.JPG

 

Taguri: