Mare de lacrimi in urma lor! Trei dintre pasagerii microbuzului lovit in Ungaria s-au intors in sicrie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:27

La Galati, acasa la Gheorghe Lungu, barbatul de 54 de ani a fost jale mare.

 Rudele au sperat pana in ultimul moment ca este vorba despre o confuzie, si in sicriul adus de masina mortuara sa se afle barbatul despre care toata lumea avea numai cuvinte de lauda.

Gheorghe Lungu a ajuns  in locul cel mai drag pe care il parasise de nevoie. Saracia si dorinta de a si ajuta familia l au trimis in italia unde muncea ca lacatus mecanic. Fusese acasa, in vacanta doua saptamani, iar sambata trebuia sa se intoarca la milano.
N avea sa stie ca nu va mai ajunge.

Drumul I s-a curmat brusc, in Ungaria, vineri dimineata in jurul orei 6.00, cand microbuzul in care se afla impreuna cu alti 20 de romani a fost izbit din spate de un tir.

Rudele nu mai au lacrimi sa planga, durearea si revolta deopotriva li se citesc pe chipuri. Nu isi imagineaza de ce trebuie sa plateasca atat de scump greseaala altuia.


Soferul microbuzului implicat in accidentul din Ungaria, a ajuns si el acasa, la Galati. Cu un picior in ghips si foarte afectat de ceea ce a trait, barbatul abia isi gaseste cuvintele, atunci cand descrie carnagiul de pe autostrada M5.

Barbatul se poate numi norocos, a scapat cu viata din microbuzul lovit de tir in acea dimineata de cosmar. Si de alti 17 pasageri care au scapat cu viata.


Maine, Galatiul va fi in doliu. Trei oameni, o femeie si doi barbati vor fi condusi pe ultimul drum. In urma lor raman copii orfani si rude indoliate.