Si-a comandat o SHAORMA, insa A INCREMENIT cand a inceput sa o manance! Vezi ce a gasit in interiorul ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:28

Shaorma este solutia salvatoare atunci cand vrei sa iti potolesti rapid foamea. Un tanar a avut insa parte de o surpriza extrem de neplacuta fix cand se pregatea sa inceapa sa manance.

Prevazator, el a despachetat complet shaorma din folia de aluminiu in care era invelita. A observat insa un detaliu care l-a lasat mut de uimire.

 

Va vine sa credeti sau nu, pe o parte misunau in voie niste viermi albi, care reusisera deja sa gaureasca lipia si sa ajunga la continut.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

Scarbit,

barbatul s-a dus imediat la localul de unde cumparase mancarea. Angajatii s-au aratat uimiti de ceea ce a gasit tanarul in interior.

 

Acesta este hotarat acum sa dea shaormeria in judecata si a refuzat despagubirile oferite de patron. Voi cum ati fi reactionat daca ati fi gasit asa ceva in mancare?

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.