Cristina Cioran: "M-am dus cu tocul rupt sa ma vad cu un baiat"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:32

Mereu amuzanta si pusa pe sotii, Cristina Cioran, coprezentatoarea emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D, pare inclinata sa atraga intamplarile neprevazute si inedite, astfel ca, in studentie, a avut parte de un incident pe care il va tine minte pentru tot restul vietii.

Aranjata ca scoasa din cutie, din cap pana in picioare, Cristina s-a dus la prima intalnire cu un baiat pe care il placea mult. Nici nu a iesit bine din casa si ghinionul a facut ca vedetei sa i se rupa tocul.

 

Cum nu existau telefoane mobile si nu a avut cum sa anunte intarzierea, aceasta nu s-a mai intors acasa, sa se schimbe, ci a pornit la intalnire schiopatand.

 

"Imi amintesc ca ma pregateam sa merg la o intalnire cu un baiat… Imi luasem sandale cu toc, cumparate recent, aveam pletele in vant. Mergem tare mandra pe strada, ma indreptam spre locul de intalnire. La un moment dat, m-am impiedicat, mi s-a rupt tocul. A trebuit sa merg asa, fara toc pana la autobuz. Eram tanara, nu aveam bani de taxi si nici masina (rade).

M-am simtit penibil, dar m-am si amuzat in sinea mea", a povestit Cristina.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Incidentul o face si acum sa zambeasca pe coprezentatoarea emisiunii" Draga mea prietena", de la Kanal D.

 

"Intamplarile de genul asta ne fac viata mai frumoasa si mai amuzanta si trebuie sa le tratam ca atare, nu sa intram in panica", a mai spus Cristina Cioran.