DOLIU in lumea teatrului! O celebra actrita a incetat din viata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 13:10

Actrita franceza Valérie Benguigui, recompensata cu premiul César in 2013, pentru rolul secundar din comedia "Le Prénom", a murit luni seara, la varsta de 47 de ani, din cauza unui cancer mamar, a anuntat, marti, agentul ei de presa.

Filmul "Le Prénom", inspirat din piesa de teatru omonima, considerata un mare triumf in stagiunile din 2010 si 2011, in care actrita franceza a jucat alaturi de cantaretul Patrick Bruel, a avut peste 3,3 milioane de spectatori in Franta.

 

Pe scena si pe marele ecran, Valérie Benguigui a interpretat personajul Babou, o femeie aflata adeseori pe punctul de a face o criza de nervi, careia nimeni nu ii cerea iertare niciodata.

 

Patrick Bruel, afland de moartea actritei, a spus ca este bulversat si teribil de intristat.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 "E o tristete uriasa, ea a luptat atat de mult.

De trei ani lupta impotriva acestei boli ticaloase. Am aflat acest lucru in timp ce juca in «Le Prénom»", a declarat starul francez pentru Europe 1.

 

"Valérie a avut mult curaj. Am asteptat-o pentru a face filmul. A avut mult curaj si la filmari si s-a vindecat o data, insa a avut apoi doua recidive. Iar apoi, recent, starea ei de sanatate s-a degradat brusc", a adaugat Patrick Bruel.



 

Sursa: Mediafax.

 

Taguri: