Faceti cunostinta cu familia care si-a mutat livingul pe palierul blocului!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 13:05

Faceti cunostinta cu ardelenii de pe strada Orastiei! La ei, in bloc, se toarna o adevarata comedie!

 Personajele sunt: pe de-o parte doamna cu pechinezul, pe de alta, cativa vecini! Vreo 10 la numar! Ce au de impartit?

Sa o luam cu inceputul. Samanta de scandal a inceput de la acest mobilier. Din lipsa de spatiu in garsoniera, sau poate doar pentru ca oriunde ar fi ii place sa se simta ca acasa, o familie de si-a redecorat palierul. Si-a tras pe hol doua fotolii vechi, o masuta de cafea, cu tot cu musama si geam, si un taburet, pentru picioarele obosite ale musafirilor.


Razboiul se duce intre doamna de la apartamentul 36 si familia de la apartamentul 41. Femeia sustine ca barbatul se intinde la vorba cu prietenul de pahar cat e seara de lunga, spre disperarea ei, care are un singur dor.

Sa nu credeti ca doar fotoliile au invrajbit vecinii. Zazanie intre ei au bagat si cainele si pisica reclamantei, pe care ceilalti locatari nici ca vor sa-i mai vada.
Iar asta nu e tot. Femeia e foc si para pe uscatorul vecinului, lasat, la vedere, pe holul blocului.

Mai mult, doamna sustine si ca e deranjata de privirile suspicioase ale vecinului, care, de fiecare data cand simte miscare pe palier, se uita pe furis, prin crapatura usii, ca nu cumva cineva sa-i sustraga... izmenele.

Alarmat de strigate, presedintele de bloc a venit sa vada despre ce e vorba.
Cu toate ca vecinii spun ca scandalul e vechi, omul da de inteles ca... habar n-avea.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.